Moeizame communicatie?

Schrijf je in!

Je gegevens

Datum en tijd

AANMELDING BEVESTIGEN

Moeizame communicatie met jouw ex?

Ben jij het ook zat dat alles steeds verkeerd wordt opgevat? Zou je willen dat het contact met jouw ex niet meer zoveel energie kost...

Hoe zou het zijn als jullie als er wederzijds respect is voor elkaars grenzen en situatie? Onhaalbaar?

Danique Schoorl werkt al jaren samen met ouders om de communicatie en het vertrouwen te herstellen. Ook wanneer dat nu onmogelijk lijkt, zijn er stappen te maken. Zij geeft je tijdens dit GRATIS webinar tips waarmee je direct aan de slag kunt.


De sleutel van het succes zit hem er vaak in om om te leren gaan met datgene waar je wel invloed op hebt. Als je jouw ex niet kunt veranderen, dan heeft het weinig zin daar energie in te steken.

Zinvoller is het, om te kijken naar de dingen waar jij wel zelf iets aan kunt aan kunt doen. Wanneer jij jouw communicatie aanpast zal de ander wel mee moeten bewegen 

Leer ervoor te zorgen dat je uit conflict blijft, toch gehoord wordt en elegant jouw grenzen aan leert geven. Laat de negativiteit van de ander je niet meer zo raken.

Want 'het belang van het kind voorop' dat is een werkbare samenwerking tussen de ouders.
 
Schrijf je nu voor het volgende webinar. Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar en vanwege het coronavirus loopt het snel vol. VOL=VOL.

Er is geen replay van het webinar beschikbaar, dus zorg dat je er ook echt bij bent.
Presentatie door
Danique Schoorl

Duur
45 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar